security icon
Paypal
mastercard icon
visa icon

Gemiddeld duurt het 2 – 3 werkdagen tot aflevering.

delivery

Alle betalingen zijn versleuteld en veilig

safe

Je mandje is leeg

Wil je onze producten shoppen?
Ontdek onze FreeStyle Libre 2-sensor en voeg deze toe aan uw winkelwagen.

Product ondersteuning voor FreeStyle Libre systemen

Hieronder vindt je enkele nuttige tips voor het oplossen van mogelijke problemen met FreeStyle Libre systemen

Krijg je het alarm voor signaal verlies?
Vervangende sensor aanvragen?
Laat je sensor los voor het einde van de draagperiode?
Hulp nodig bij het instellen
van de app(s)?

Als je het alarm voor signaal verlies krijgt, volg dan de volgende stappen:

Houdt je smartphone
binnen bereik1
Scan de
sensor2
Zet Bluetooth
UIT en weer AAN3
Zet je telefoon
UIT en weer AAN3

Nuttige tips voor betere hechting van de sensor

Sensoren blijven beter hechten als je voor het aanbrengen je huid wast, ontsmet en laat drogen.
Volg het stappenplan hieronder en download de flyer met nuttige tips voor betere hechting.

WASSEN

Gebruik voor het wassen van de aanbrenglocatie gewone zeep, geurvrij en niet-hydraterend.

ONTSMETTEN

Gebruik een alcoholdoekje om de aanbrenglocatie te ontsmetten en laat de plek aan de lucht drogen.

DROGEN

Laat de huid volledig drogen. Dit is vooral belangrijk als je de sensor wilt aanbrengen na het zwemmen of douchen.
Vervangende sensor nodig?

Gebruik het online formulier om eenvoudig een vervangend product aan te vragen. Je hoeft dan niet te bellen. Wel heb je het serienummer van de sensor nodig.

Vul een kort formulier in op een tijdstip dat het je uitkomt en indien nodig zal iemand van het klantenserviceteam contact opnemen om je te helpen.

serienummer

Aan de slag met de FreeStyle Libre apps

Hieronder kun je 2 gidsen vinden die stap-voor-stap uitleggen hoe je FreeStyle LibreLink4 voor het FreeStyle Libre 2-systeem gebruikt of de FreeStyle Libre 3-app5 voor het FreeStyle Libre 3-systeem.

Woman with a FreeStyle Libre 2 sensor setting up th FreeStyle LibreLink app on a smartphone

Referenties & Disclaimers

Afbeeldingen zijn alleen voor illustratieve doeleinden. Geen echte patient of gegevens. iPhone en App Store zijn handelsmerken van Apple Inc. Android en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

1. Meldingen worden alleen ontvangen wanneer de alarmen zijn ingeschakeld en de FreeStyle Libre 2-sensor zich binnen een afstand van 6 meter zonder belemmering van het uitleesapparaat bevindt. Meldingen worden alleen ontvangen wanneer de alarmen zijn ingeschakeld en de FreeStyle Libre 3-sensor zich binnen een afstand van 10 meter zonder belemmering van het uitleesapparaat bevindt.
  2. Alleen voor FreeStyle Libre 2 sensoren.
  3. Zie de handleiding van je smartphone.
  4. De app FreeStyle LibreLink is alleen compatibel met bepaalde mobiele telefoons en besturingssystemen. Ga naar www.FreeStyleLibre.com voor meer informatie over apparaatcompatibiliteit en besturingssystemen.
  5. De FreeStyle Libre 3-app is alleen compatibel met bepaalde mobiele telefoons en besturingssystemen. Ga naar www.FreeStyleLibre.com voor meer informatie over apparaatcompatibiliteit en besturingssystemen.

ADC-91020 v1 04/24

Loading...