security icon
Paypal
mastercard icon
visa icon

Gemiddeld duurt het 2 – 3 werkdagen tot aflevering.

delivery

Alle betalingen zijn versleuteld en veilig

safe

Je mandje is leeg

Wil je onze producten shoppen?
Ontdek onze FreeStyle Libre 2-sensor en voeg deze toe aan uw winkelwagen.

Welke telefoons zijn geschikt?

• Controleer of je mobiele telefoon en het besturingssysteem nog steeds worden ondersteund door de fabrikant. Het gebruik van een niet-ondersteund mobiel apparaat of een niet-ondersteunde versie van het besturingssysteem kan de beveiliging en functionaliteit van de app beïnvloeden. Jij bent verantwoordelijk voor de risico's die gepaard gaan met het gebruik van de app op een niet-ondersteund mobiel apparaat of een niet-ondersteunde versie van het besturingssysteem.
  • Populaire mobiele apparaten en besturingssystemen worden regelmatig getest om de NFC (Near Field Communication)-scanprestaties, Bluetooth-connectiviteit en app-compatibiliteit met sensoren te evalueren. We raden je aan om deze gidsen door te nemen voordat je een nieuwe versie van het besturingssysteem van je telefoon installeert of voordat je de app met een nieuwe telefoon gaat gebruiken.
  • Deze gids wordt bijgewerkt wanneer er in de toekomst andere apparaten en besturingssystemen worden geëvalueerd. Voor andere dan de vermelde apparaten en besturingssystemen heeft Abbott Diabetes Care de compatibiliteit niet geëvalueerd. Gekraakte apparaten en bèta-versies van besturingssystemen worden niet geëvalueerd of ondersteund. iPhone en App Store zijn handelsmerken van Apple Inc. Pixel en Play Store zijn handelsmerken van Google LLC. Overige handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Ik heb gemerkt dat mijn apparaat en/of besturingssysteem niet meer in de compatibiliteitsgids staat. Waarom is het verwijderd?

We controleren en testen apparaten en besturingssystemen regelmatig op compatibiliteit met onze apps om ervoor te zorgen dat apparaten en besturingssystemen compatibel blijven. In sommige gevallen kunnen apparaten en besturingssystemen om de volgende redenen uit de compatibiliteitsgids worden verwijderd:

• Besturingssysteem (OS) wordt niet langer ondersteund met beveiligingspatches door Apple of Google en ze hebben de ondersteuning voor het besturingssysteem stopgezet.
  • De fabrikant van het apparaat heeft de ondersteuning voor het apparaat stopgezet
  • Het apparaat heeft de tests met bijgewerkte of nieuwe functies van de app niet doorstaan
  • Nieuwe app- en/of sensorfuncties geïmplementeerd die niet worden ondersteund door de hardware van het apparaat, technische of prestatiebeperkingen op het apparaat.

Wat moet ik doen als ik een besturingssysteem gebruik of een telefoon gebruik die niet wordt vermeld in de Compatibiliteitsgids voor mobiele apparaten en besturingssystemen?

Als je een besturingssysteem of telefoon gebruikt die niet wordt vermeld in de Compatibiliteitsgids voor mobiele apparaten en besturingssystemen, is het belangrijk op weten dat sommige functies, zoals glucosealarmen en het delen van gegevens, mogelijk niet werken op telefoons die niet zijn geëvalueerd of als incompatibel zijn beschouwd.

Hoe weet ik welk besturingssysteem op mijn telefoon is geïnstalleerd?

Je kunt het besturingssysteem controleren dat op het mobiele apparaat is geïnstalleerd door de onderstaande stappen te volgen:

• Tik op Instellingen op je telefoon
  • Tik op Over de telefoon
  • Tik op Software-informatie
  • Het besturingssysteem wordt weergegeven

ADC-52491 v9 08/23

Loading...