PayPal
Visa Icon
Mastercard Icon

toimitus 5–7 päivässä (arvioitu standarditoimitus)

delivery

Kaikki maksut suojataan ja salataan

safe

Ostoskorisi on tyhjä

Haluatko ostaa tuotteitamme?
Tutustu FreeStyle Libre 2 -sensorii ja lisää se ostoskoriin.

Tietosuojaseloste

Voimaantulopäivä: [10.04.2024]

Tässä Tietosuojaselosteessa kerromme, millä tavalla käsittelemme henkilötietoja, joita luovutat meille FreeStyle Libre -verkkosivustolla (www.FreeStyle.Abbott/fi-fi) taikka puhelimitse. Verkkosivusto sisältää linkin tähän selosteeseen (jäljempänä ”Abbott-sivusto”). Verkkosivustoa hallinnoi ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Abbott Oy, Abbott Diabetes Care, Karvaamokuja 2A, 00380 Helsinki sekä Abbottin tytär- tai osakkuusyhtiöt (“Abbott”, ”me” tai ”meidän”).

Abbott käsittelee henkilötietojasi henkilötietojen suojaa koskevien periaatteiden mukaisesti, erityisesti 27. huhtikuuta 2016 annetun asetuksen luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EY kumoamisesta (EU:n yleinen tietosuoja-asetus) sekä soveltuvan tietojenkäsittelyä, tiedostoja ja oikeuksia koskevan kansallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti muutoksineen, yhdessä jäljempänä ”Tietosuojalainsäädäntö”.

Tässä Tietosuojaselosteessa kerromme myös, kuinka keräämme ja käytämme henkilötietojasi, kuten terveystietojasi, kun otat yhteyttä meihin asiakaspalvelukanavan kautta liittyen meidän tai kumppaniemme tuotteisiin tai palveluihin. Lisäksi kerromme tässä Tietosuojaselosteessa tiettyjen henkilötietotyyppien keräämisestä, kuten evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla kerättävistä teknisistä tiedoista koskien Abbott-sivuston selaamista.

Tämä Tietosuojaseloste ei koske henkilötietoja, joita pyydetään sellaisilla Abbott-sivustoilla, joissa ei ole linkkiä tähän Tietosuojaselosteeseen taikka kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, joille Abbott-sivusto saattaa ohjata sinut. Käyttäessäsi Abbott-sivustoa, joka sisältää linkin tähän Tietosuojaselosteeseen, sovelletaan tätä Tietosuojaselostetta ja Käyttöehtoja. Tutustu tähän Tietosuojaselosteeseen ennen Abbott-sivuston käyttämistä tai ennen henkilötietojen toimittamista meille.

Henkilötietojen kerääminen

Henkilötietojen kerääminen

Evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käyttö

Sinun oikeutesi

Yhteystiedot ja päivitykset Tietosuojaselosteeseen

I. Henkilötietojen kerääminen, käyttötarkoitus ja oikeusperuste

Mitä tässä Tietosuojaselosteessa tarkoitetaan ”henkilötiedoilla”?

“Henkilötietoja” ovat kaikki sellaiset tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Näitä ovat kaikki ilmoittamasi ja/tai keräämämme tiedot, kun käytät Abbott-sivustoa tai muita verkkosivujamme taikka otat meihin yhteyttä asiakaspalvelukanavan kautta. Abbott ylläpitää henkilötietoja helposti saatavilla olevassa muodossa. Henkilötietoja ovat esimerkiksi nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Minkä tyyppisiä tietoja Abbott kerää verkossa?

Toimittamasi henkilötiedot: Abbott kerää henkilötietoja, joita täytät eri kenttiin Abbott-sivustolla. Saatat esimerkiksi toimittaa nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, maksutietosi, syntymäaikasi ja/tai muita tietoja tehdäksesi tilauksia Abbott-sivustolla, saadaksesi tietoja tuotteistamme ja palveluistamme (mukaan lukien ohjelmistopäivitykset, erikoistarjoukset, tuotteiden käyttökoulutukset ja muut sinua kiinnostat FreeStyle Libre -liitännäiset tiedot), rekisteröityäksesi Abbottin ohjelmiin ja webinaareihin, käyttääksesi asiakaspalvelukanavaamme tai vastataksesi Abbottin kyselyihin. Tietojesi yksityisyyden suojaamiseksi sinun ei tule toimittaa Abbottille tietoja, joita ei ole erikseen pyydetty.

Jos otat meihin yhteyttä asiakaspalvelukanavien kautta puhelimitse, sähköpostitse taikka sosiaalisen median tai online chatin avulla (siltä osin kuin se on mahdollista asuinmaassasi), saatamme kerätä erinäisiä henkilötietojasi. Pyyntösi luonteesta riippuen, saatamme kerätä seuraavia tietoja:

  • nimesi, postiosoitteesi, syntymäaikasi, asuinmaasi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi;

  • tiedot, kun otat yhteyttä meihin sellaisen toisen käyttäjän puolesta, joka käyttää Sivustoamme taikka tuotteitamme tai palveluitamme;

  • tietosi koskien sensoria, lukijaa tai mittauslaitetta, tilitietosi ja muita käyttäjätietojasi liittyen Abbottin tarjoamiin tuotteisiin/palveluihin;

  • jos käytät FreeStyle tai LibreLinkUp sovellusta, matkapuhelimesi tietoja, kuten käytettyä käyttöjärjestelmää; ja

  • tietoja koskien yhteydenottosi syitä, kuten tallenteita keskusteluistamme ja koskien lisätoimenpiteitä, kun olemme sinuun yhteydessä.

 

Edellä mainittujen tietojen toimittamatta jättäminen saattaa estää meitä tarjoamasta sinulle toivomiasi tuotteita tai palveluita.

Muiden teknisten tietojen ja internetselaustietojen passiivinen kerääminen: Abbott-sivusto voi kerätä tietoja vierailuistasi Abbott-sivustolla ilman, että olet aktiivisin toimin ilmoittanut tällaisia tietoja. Näitä tietoja voivat olla esimerkiksi käyttämäsi selainohjelmiston tyyppi ja kieli, käyttöjärjestelmäsi, IP-osoitteesi, niiden verkkosivustojen URL-osoitteet, joilla vierailet ennen Abbott-sivuston vierailua ja sen jälkeen, Abbott-sivustolle johtanut internethaku, katsomasi sivut ja mainokset sekä klikkaamasi linkit Abbott-sivustolla. Näitä tietoja voidaan kerätä erilaisilla teknisillä keinoilla, kuten evästeillä, HTML-tunnisteilla ja pikselitunnisteilla. Selainohjelmistosi lähettää myös automaattisesti Abbott-sivustolle tiettyjä tietoja, kuten äsken vierailemasi sivuston URL-osoitteen ja tietokoneesi käyttämän selainohjelmiston version.

II. Henkilötietojen kerääminen

Kerääkö Abbott niin sanottuja "arkaluonteisia" henkilötietoja?

Tietyillä lainkäyttöalueilla ja suostumuksellasi, Abbott kerää Abbott-sivustojen kautta henkilötietoja, mukaan lukien terveyteen liittyviä henkilötietoja, joita voidaan tietosuojalakien mukaan pitää "arkaluonteisina". Saatamme myös kerätä arkaluonteisia tai erityiseen henkilötietoryhmiin kuuluvia henkilötietoja, jos annat näitä tietoja asiakaspalvelukanaviemme kautta. Abbott käyttää paikallisen lainsäädännön mukaisia lisätoimenpiteitä näiden tietojen käsittelyä varten. Lisäksi jokainen Abbottin tytär- tai osakkuusyhtiö suorittaa tarvittavat toimet varmistaakseen noudattavansa paikallisia käytäntöjä tai sosiaalisia odotuksia tällaisten tietojen suhteen. Antaessasi meille luottamuksellisia henkilötietoja, hyväksyt, että Abbott voi kerätä ja välittää niitä tunnistetuille vastaanottajille tai vastaanottajaryhmille sekä tallentaa ja käsitellä niitä.

Miten Abbott käyttää toimittamiani henkilötietoja?

Abbott käyttää Abbott-sivuston kautta tai puhelimitse antamiasi henkilötietoja vastatakseen kysymyksiisi ja tarjotakseen sinulle riittävää asiakaspalvelua. Abbott käyttää antamiasi henkilötietoja käsitelläkseen ja toteuttaakseen Abbott-sivustolla tekemäsi tilaukset. Lähetämme sinulle tietoa esimerkiksi tilauksen etenemisestä sähköpostitse, tekstiviestitse tai postitse. Lisäksi käytämme henkilötietojasi asiakastilisi vahvistamiseen, käytön mahdollistamiseen ja hallinnoimiseen, sekä pyyntöjesi käsittelemiseen ja selvittämiseen.

Abbott käyttää myös antamiasi henkilötietoja, mukaan lukien terveyteen liittyviä henkilötietoja, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme.

Saatamme myös käyttää henkilötietoja muihin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, kuten tarjotaksemme sinulle tietoa Abbottin tuotteista tai palveluista, kutsuaksemme sinut osallistumaan tuotteitamme koskeviin kyselyihin tai ilmoittaaksemme sinulle erikoistarjouksista (edellyttäen, että olemme saaneet siihen suostumuksesi). Lähetämme sinulle vain tietoja, joiden uskomme olevan sinulle merkityksellisiä.

Henkilötietojen toimittaminen Abbottille on välttämätöntä, jotta Abbott voi tarjota sinulle pyytämäsi tuotteen tai palvelun sopimuksen mukaisesti, esimerkiksi tehdessäsi tilauksen Abbott sivuston kautta. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja, kun se on välttämätöntä noudattaaksemme eurooppalaisia tai paikallisia lakeja, kuten tuotteiden tai lääkinnällisten laitteiden turvallisuutta koskevia lakeja. Voimme myös käsitellä henkilötietoja, mukaan lukien terveyteen liittyviä tietoja, kun tämä on liiketoimintamme kannalta oikeutettujen etujemme mukaista. Tällainen käsittely on tarpeen asiakaspalvelun tarjoamiseksi, olemassa olevien tuotteiden, palveluiden ja Sivustomme arvioimiseksi ja parantamiseksi, sekä uusien tuotteiden ja palveluiden tutkimiseksi ja kehittämiseksi. Paikallisen lainsäädännön edellyttäessä, nojaudumme suostumukseesi tarjotaksemme sinulle tietoa Abbottin tuotteista tai palveluista, kutsuaksemme sinut osallistumaan tuotteitamme koskeviin kyselyihin tai ilmoittaaksemme sinulle erikoistarjouksista, taikka käsitelläksemme evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla Abbott-sivustolla keräämiämme tietoja.

Yhdistääkö Abbott luovuttamiani henkilötietoja muiden minua koskevien henkilötietojen kanssa?

Abbott voi yhdistää asiakkaan yhdellä Abbott-sivustolla antamia henkilötietoja hänen toisella Abbott-sivustolla antamien henkilötietojen kanssa.

Abbott voi yhdistää verkossa antamiasi henkilötietoja meidän offline-tilassamme olevien tallenteiden kanssa.

Abbott voi yhdistää meille suoraan antamiasi henkilötietoja kolmansilta osapuolilta saatujen tallenteiden kanssa.

Käytämme näitä yhdistettyjä tietoja, jotta voimme paremmin suunnitella Abbott-sivustojamme ja -tuotteitamme, välittää tietoa sinulle, sekä tehostaaksemme markkinointi- ja tutkimustoimintaamme, ja muihin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin.

Jotta voimme tarjota sinulle paremman asiakaskokemuksen, yhdistämme ja integroimme mahdollisuuksien mukaan tietojasi (i) FreeStyle Libre -verkkokaupoistamme (mukaan lukien tiedot ostohistoriastasi) ja (ii) yhteydenottojesi tiheydestä, luonteesta sekä vuorovaikutuksesta asiakaspalvelumme kanssa. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, mitä tiedät, miten käytät ja koet tuotteemme, ja pystymme näin:

  • Parantamaan vuorovaikutusta kanssasi ja tarjoamaan sinulle nopeampia ja tarkempia ongelmanratkaisuja. Tätä tarkoitusta varten asiakaspalvelun edustajillemme toimitetaan yhteenvedot aiemmista yhteydenotoistasi ja niiden tuloksista.
  • Tarjoamaan sinulle henkilökohtaista palvelua ja sisältöä. Jos olet esimerkiksi tuotteidemme uusi käyttäjä, asiakaspalvelumme edustajat voivat antaa sinulle lähtötason tietoja.
  • Varmistamaan tietojesi oikeellisuus ja että ne ovat ajan tasalla kaikissa ADC-järjestelmissä (esim. minimoimalla manuaaliset transkriptiovirheet).

Missä määrin voin valita, miten Abbott kerää ja käyttää henkilötietojani? 

Voit rajoittaa Abbottin sinusta saamien henkilötietojen määrää ja tyyppiä, kun päätät olla antamatta henkilötietoja Abbott-sivustoilla täytettäviin lomakkeisiin tai kenttiin. Joitakin verkkopalveluitamme voidaan tarjota ainoastaan, jos annat meille oikeat henkilötiedot. Muilla Abbott-sivustoilla olevilla alueilla saatetaan kysyä sinulta, mikäli haluat liittyä sinua mahdollisesti kiinnostavia tarjouksia, kampanjoita tai muita palveluita koskevalle yhteystietolistallemme.

Jakaako Abbott henkilötietoja kolmansien osapuolien kanssa?

Abbott ei myy tai lisensoi henkilötietojasi kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta tietyn tuotesarjan tai liiketoiminnan myynnin tai siirron taikka yhteisen markkinointiohjelman yhteydessä tai suostumuksellasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Abbott voi jakaa henkilötietojasi sellaiselle kolmannelle osapuolelle, jonka kanssa Abbott yhdessä markkinoi tuotetta tai palvelua, tai toteuttaa yhteistä ohjelmaa tai toimintaa. Abbottin käytäntöjen mukaisesti sinua tiedotetaan silloin, kun rekisteröidyt ohjelmaan, jota toteutetaan yhteisesti sellaisen toisen yhtiön kanssa, jolle voi olla tarve antaa pääsy henkilötietoihisi.

Abbott voi jakaa henkilötietojasi myyjille, joiden kanssa Abbott on sopinut tietyn liiketoiminnan osan hoitamisesta (esimerkiksi asiakaspalvelu, toimituspalvelu, verkkomaksupalvelut ja petoksien havaitsemista koskevat palvelut). Jos Abbott luovuttaa henkilötietojasi myyjälle, jotta tämä voisi avustaa liiketoiminataamme, on Abbottin käytännön mukaista vaatia myyjää pitämään henkilötietosi luottamuksellisena ja käsittelemään henkilötietojasi ainoastaan sopimuksen mukaisten tehtävien hoitamiseksi Abbottille.

Abbott voi jakaa henkilötietosi kolmannelle osapuolelle tuotesarjan tai liiketoiminnan myynnin tai siirron yhteydessä, jotta ostaja voi jatkaa tiedon ja palveluiden toimittamista sinulle.

Abbott pidättää oikeuden luovuttaa henkilötietojasi vastatakseen viranomaisten pyyntöihin koskien kansallista turvallisuutta, tai kun laki sitä muuten edellyttää. Abbott voi tietyissä tapauksissa jakaa henkilötietosi oikeudellisille neuvonantajille ja tilintarkastajille.

Kenellä on pääsy henkilötietoihini Abbottin sisällä?

Ainoastaan rajoitettu määrä erikseen oikeutettuja Abbottin työntekijöitä pääsee käsiksi henkilötietoihisi.

Koulutamme työntekijöitämme tietosuojan tärkeydestä ja siitä, miten henkilötietoja käsitellään ja hallitaan oikein ja turvallisesti.

Miten Abbott varmistaa henkilötietojen turvallisuuden?

Abbott turvaa jokaisen verkkosivustonsa, joka kerää henkilötietojasi. On kuitenkin aina olemassa riski, että kolmas osapuoli saattaa luvattomasti siepata lähetyksen internetin kautta. Noudatathan varovaisuutta lähettäessäsi henkilötietoja internetin kautta, erityisesti silloin, kun kyse on henkilökohtaisista terveystiedoista.

Abbott ei pysty vakuuttamaan, että kolmannet osapuolet eivät hanki luvatonta pääsyä henkilötietoihisi. Näin ollen sinun on punnittava henkilötietojesi luovuttamisen hyötyjä ja riskejä, kun teet sen Abbott-sivustojen kautta.

Lisäksi Abbott-sivusto, johon tämä Tietosuojaseloste liittyy, näyttää aina varoituksen, kun klikkaat linkkiä, joka ei ole Abbottin hallinnassa tai joka ei liity käsittelytoimiin tämän Tietosuojaselosteen nojalla. Ennen henkilötietojen antamista tällaisille kolmansille osapuolille, on suositeltavaa tarkistaa kyseisten kolmansien osapuolten tietosuojaselosteet.

Siirtääkö Abbott henkilötietoja muille lainkäyttöalueille?

Abbott säilyttää tietoja suojatuilla palvelimilla monessa maassa ympäri maailmaa. Pyydämme sinua huomioimaan, että henkilötietoja, joita toimitat meille tai joita keräämme käyttäessäsi Abbott-sivustoja voidaan käsitellä ja siirtää toiseen maahan, mukaan lukien Yhdysvaltoihin. Kyseisten maiden tietosuojasääntely ei välttämättä vastaa asuinmaasi asettamaa tasoa. Käyttämällä Abbott-sivustoja tai toimittamalla henkilötietojasi meille, suostut henkilötietojesi keräämiseen, siirtämiseen, säilyttämiseen ja käsittelemiseen kyseisissä maissa.

Siirrämme henkilötietojasi Euroopan talousalueen ("ETA") ja Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle kolmansille osapuolille, joiden tietosuojasääntely ei vastaa EU:n asettamaa tasoa. Suoritamme henkilötietojesi suojaamiseksi siirtoja vain (i) Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen tai Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetun viraston päätöksen perusteella tai (ii) EU:n hyväksymien vakiosopimuslausekkeiden mukaisesti tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa tietosuojavaltuutetun viraston hyväksymän tietojen siirtoa koskevan sopimusmallin mukaisesti.

Abbott on solminut EU:n vakiosopimuslausekkeisiin perustuvia tiedonsiirtosopimuksia henkilötietojesi siirtämisestä ETA-alueelta kolmansiin maihin, mukaan lukien Yhdysvaltoihin.

Mikäli haluat saada kopion EU:n vakiosopimuslausekkeista tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa tietojen siirtoa koskevista sopimuksista, joita käytämme henkilötietojesi siirtämiseen ETA-alueen ulkopuolelle, voit olla yhteydessä EU-alueen tietosuojavastaavaamme (yhteystiedot alla).

Voimme asuinmaastasi riippuen tarjota, tai käyttää kolmansien osapuolien tarjoamaa, asiakaspalvelua ETA-alueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa tai Pohjois-Afrikassa. Kun soitat asiakaspalveluumme, puhelusi yhdistetään ensisijaisesti paikallisen puhelinkeskuksen kautta. Jos kysymykseesi ei pystytä vastaamaan, joudumme mahdollisesti yhdistämään sinut toisella alueella sijaitsevalle ryhmälle. Tästä johtuen ensisijainen pääsy henkilötietoihisi on mahdollista sijaitsemallasi maantieteellisellä alueella ja toissijaisesti pääsy henkilötietoihisi on mahdollista alueesi ulkopuolella. Henkilötietojasi säilytetään turvallisesti pilvipalveluun perustuvassa hallinnointijärjestelmässä, johon pääsy on rajoitettu käsittelevän henkilön aseman mukaisesti.

Kuinka kauan Abbott säilyttää henkilötietojani?

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen pyytämäsi sovelluksen, palvelun tai tuotteen tarjoamiseksi sinulle, taikka lakien ja asetusten edellyttämän ajan, mukaan lukien tuotteiden ja lääkinnällisten laitteiden turvallisuutta koskevan lainsäädännön. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluun tai EU-alueen tietosuojavastaavaamme alla olevien yhteystietojen kautta.

Mitä yksityisyyden suojaa Abbott tarjoaa alaikäisille? 

Abbott ei tietoisesti kerää tai käsittele alaikäisten henkilötietoja Abbott-sivustolla. Emme tietoisesti anna alaikäisten tilata tuotteitamme tai kommunikoida kanssamme taikka käyttää palveluitamme. 

Jos olet vanhempi ja saat tietää, että alaikäinen lapsesi on luovuttanut meille tietoja, ota meihin yhteyttä jollakin alla luetelluista tavoista, jotta voimme tehdä kaikkemme ongelman ratkaisemiseksi yhdessä.

Kuinka minä voin korjata tai poistaa henkilötietoja Abbottin asiakasrekisteristä?

Voit paikallisen lainsäädännön mukaisesti pyytää meitä poistamaan tai korjaamaan nykyisessä asiakasrekisterissämme säilytettäviä henkilötietojasi. Ilmoitathan toiveesi meille ottamalla meihin yhteyttä jollakin alla luetelluista tavoista. Säilytämme kirjanpitoa varten tiettyjä kaupallisten liiketoimien yhteydessä antamiasi henkilötietoja.

III. Evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käyttö

Abbott-sivustot käyttävät tavanomaisesti evästeitä ja muita seurantatekniikoita. Mikäli haluat perehtyä siihen, kuinka käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita sekä näihin liittyviin vaihtoehtoisi tällä Abbott-sivustolla, tutustuthan evästekäytäntöihimme.

IV. Sinun oikeutesi

Mitkä ovat oikeuteni Abbottin keräämiin henkilötietoihin liittyen?

Soveltuva tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle ja henkilötiedoillesi kattavat oikeudet, joita ovat:

  • Oikeus oikaista tai poistaa Abbottin hallussa olevat virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot;

  • Oikeus kieltää mitä tahansa suoramarkkinointitoimintaamme milloin tahansa. Kieltämismahdollisuus näkyy jokaisen sinulle lähettämämme sähköpostin alaosassa;

  • Oikeus saada tutustua Abbottin säilyttämiin henkilötietoihin sinusta;

  • Oikeus tietyissä tapauksissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä perustelluista syistä;

  • Oikeus olla joutumatta automaattiseen käsittelyyn perustuvan päätöksen kohteeksi tiettyjen elämääsi liittyvien henkilökohtaisten piirteiden arvioimiseksi, mukaan lukien käyttäytymisperusteiset analyysit. Löydät Evästeselosteestamme lisätietoja siitä, miten voit käyttää tätä oikeutta, mikäli on määritetty, että evästeitä käytetään.

  • Jos olet antanut meille henkilötietosi suostumuksellasi tai osana sopimusta, oikeus siirtää kyseiset henkilötiedot toiselle henkilölle tai, mikäli teknisesti mahdollista, toiselle yritykselle;

  • Oikeus tehdä valitus kansalliselle tietosuojaviranomaiselle tai saada korvausta kärsimästäsi vahingosta; ja

  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi Abbottin suorittamaan henkilötietojesi käsittelyyn. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta ennen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Huomioithan, että kyseisiä oikeuksia saatetaan rajoittaa soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Oikeuksien käyttö saattaa myös olla lisävaatimuksista riippuvaa.

V. YHTEYSTIEDOT JA PÄIVITYKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN 

Miten otan yhteyttä Abbottiin?

Jos sinulla on kysyttävää tietojesi käytöstä tai oikeuksiesi käyttämisestä tai jos haluat peruuttaa tulevia viestejä liittyen Abbottin tiettyyn toimintoon tai ohjelmaan, ota yhteyttä meihin klikkaamalla "Ota yhteyttä" -linkkiä vierailemallasi Sivustolla tai lähettämällä viestin asiakaspalveluumme: diabetes.finland@abbott.com. Voit myös lähettää kirjeen seuraavaan osoitteeseen:

Abbott Oy 
Abbott Diabetes Care 
Karvaamokuja 2A, 00380 Helsinki.

Sisällytä kaikkiin Abbottille suunnattuihin yhteydenottoihisi sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt rekisteröitymisesi yhteydessä (soveltuvin osin), osoitetiedot Sivustosta tai tiedot siitä Abbottin ohjelmasta, jota olet käyttänyt henkilötietojesi toimittamisen yhteydessä sekä yksityiskohtaisen selityksen pyynnöstäsi.

Tietosuojavastaava: Lisätietoja Abbottin henkilötietojen käsittelystä saa ottamalla yhteyttä Abbottin Euroopan unionin tietosuojavastaavaan osoitteessa http://www.eu-dpo.abbott.com/ tai sähköpostitse osoitteessa EU-dpo@abbott.com.

Jos pyyntösi koskee henkilötietojesi poistamista tai korjaamista, ja se lähetetään sähköpostitse, sähköpostin aihekenttään on lisättävä tilanteen mukaan teksti ”Poistopyyntö” tai ”Korjauspyyntö”. Pyrimme vastaamaan pyyntöihin mahdollisimman pian.

Mistä tiedän, että Abbott on päivittänyt tämän Tietosuojaselosteen?

Abbott pidättää oikeuden muuttaa tätä Tietosuojaselostetta ilman erillistä ilmoitusta teknisen, lainsäädännön ja muun sääntelyn kehityksen sekä hyvien liiketoimintakäytäntöjen huomioon ottamiseksi, kuitenkaan rajoittamatta sovellettavan lain mukaisia oikeuksiasi. Tietyillä lainkäyttöalueilla rekisteröityneet käyttäjät saavat sähköposti-ilmoituksen muutoksista. Olennainen tieto julkaistaan Abbott-sivustolla.

Mikäli Abbott muuttaa tietosuojakäytäntöjään, nämä muutokset huomioidaan päivittämällä tätä Tietosuojaselostetta. Ilmoitamme sinulle muutoksista päivittämällä tämän Tietosuojaselosteen yläosassa olevan voimaantulopäivän.

ADC-66816 v3.0 04/24

Loading...