Kan jeg slutte å dele dataen min?
Ja, med LibreView-systemet har du full kontroll over når og hvordan du deler dine data. Hvis du ønsker å slutte å dele data med en bestemt klinikk (for eksempel hvis du bytter lege), kan du logge inn på din LibreView-konto og klikke på navigasjonsikonet øverst til høyre. Velg Kontoinnstillinger fra sidemenyen. Klikk deretter på fanen Mine klinikker og trykk på Fjern ved siden av klinikken du ikke lenger ønsker å dele data med.
Hvis du vil stoppe deling med en app, kan du lære mer om hvordan du administrerer innstillingene for datadeling med tredjepartsforbindelser i Tilkoblede apper.