Visa Icon
Mastercard Icon

Παράδοση σε 5-7 εργάσιμες (εκτιμώμενος χρόνος)

delivery

Όλες οι πληρωμές είναι ασφαλείς και κρυπτογραφημένες

safe

Το καλάθι σας είναι άδειο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 22 Μαρτίου 2024

Η παρούσα Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες (εδώ, ως συνώνυμο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), τις οποίες μας παρέχετε στον ιστότοπο FreeStyle Libre, www.FreeStyleLibre.gr τον οποίο διαχειρίζεται η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΑΜΠΟΤ ΛΑΜΠΟΡΑΤΟΡΙΣ (ΕΛΛΑΣ) Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία» που εδρεύει στον Άλιμο, οδός Αγίου Δημητρίου αρ. 63, Αττική (η “Abbott”, “εμείς”, “μας”) με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 000268101000 και με Α.Φ.Μ. 094027257 (εφεξής “Abbott”, “εμείς”, “μας”) (συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών και των συνδεμένων με εμάς εταιριών), στον οποίο ιστότοπο υπάρχει σύνδεσμος που κατευθύνει στην παρούσα Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων (αναφέρεται ως "Ιστότοποι της Abbott") όπως και των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά. Η Abbott είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία και αποτελεί τον υπεύθυνο επεξεργασίας των προσωπικών σας πληροφοριών σύμφωνα με τον Κανονισμό (EΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών («ΓΚΠΔ») καθώς και τον εφαρμοστικό Ν. 4624/2019.

Η παρούσα Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει επίσης τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των καναλιών υποστήριξης πελατών μας σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των συνεργατών και των θυγατρικών μας. Περιγράφει επίσης τη συλλογή ορισμένων άλλων τύπων τεχνικών πληροφοριών και πληροφοριών περιήγησης στο διαδίκτυο μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών στους ιστότοπους της Abbott.

Η παρούσα Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων δεν ισχύει για προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από ιστότοπους της Abbott που δεν συνδέονται με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή με ιστοτόπους τρίτων με τους οποίους ενδέχεται να συνδέονται οι Ιστότοποι της Abbott. Η χρήση των Ιστοτόπων της Abbott από εσάς, οι οποίοι συνδέονται με αυτήν την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων, υπόκειται στην παρούσα Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων και στους Όρους Χρήσης.

Διαβάστε αυτήν την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων πριν χρησιμοποιήσετε ιστότοπους της Abbott ή παρέχετε προσωπικές πληροφορίες σε εμάς.

Τύποι Πληροφοριών που συλλέγονται

• Πώς ορίζει η παρούσα Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων τις "προσωπικές πληροφορίες";

• Τι είδους πληροφορίες συλλέγει η Abbott στο διαδίκτυο;

Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

• Συλλέγει η Abbott «ευαίσθητες» Προσωπικές Πληροφορίες;

• Πώς χρησιμοποιεί η Abbott τις προσωπικές πληροφορίες που έχω δώσει;

• Θα συνδυάσει η Abbott προσωπικές πληροφορίες που παρέχω στην Abbott με άλλες προσωπικές πληροφορίες για εμένα;

• Τι επιλογές έχω σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Abbott συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για εμένα;

• Μοιράζεται η Abbott προσωπικές πληροφορίες με τρίτους;

• Ποιος εντός της Abbott θα έχει πρόσβαση σε δικές μου προσωπικές πληροφορίες  ;

• Πώς προστατεύει η Abbott τις προσωπικές πληροφορίες;

• Μεταφέρει η Abbott προσωπικές πληροφορίες σε διαφορετικές δικαιοδοσίες;

• Για πόσο καιρό θα αποθηκεύει η Abbott τις προσωπικές μου πληροφορίες;

• Πώς προστατεύει η Abbott το απόρρητο των παιδιών;

• Πώς μπορώ να διορθώσω τις προσωπικές πληροφορίες ή να τις διαγράψω από τον τρέχοντα λογαριασμό μου;

Χρήση ιχνηλατών (cookies) και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης

Τα Δικαιώματά σας

• Ποια δικαιώματα έχω σε συνάρτηση με τις προσωπικές μου πληροφορίες;

 

Πληροφορίες Επικοινωνίας και Ενημερώσεις Πολιτικής

• Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Abbott;

• Πώς θα γνωρίζω εάν η Abbott έχει ανανεώσει αυτήν την πολιτική;

I. Είδη πληροφοριών που συλλέγονται, σκοποί και νομική βάση

Πώς ορίζει αυτή η Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων τις "προσωπικές πληροφορίες";

Ως "προσωπικές πληροφορίες" νοούνται οι πληροφορίες που σας προσδιορίζουν ή θα μπορούσαν εύλογα να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας και οι οποίες υποβάλλονται σε εμάς όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας ή όταν επικοινωνείτε με τα κανάλια υποστήριξης πελατών μας ή/και συλλέγονται από άλλους ιστότοπους της Abbott και διατηρούνται από Abbott σε προσιτή μορφή. Παραδείγματα προσωπικών πληροφοριών περιλαμβάνουν το όνομά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγει η Abbott;

Προσωπικά στοιχεία που υποβάλλετε: Η Abbott συλλέγει προσωπικές πληροφορίες που εισάγετε στα πεδία δεδομένων στους ιστότοπους της Abbott. Για παράδειγμα, μπορείτε να υποβάλετε το όνομά σας, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία πληρωμής, την ημερομηνία γέννησης ή/και άλλες πληροφορίες για να κάνετε παραγγελίες στον Ιστότοπό μας, να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων λογισμικού, ειδικές προσφορές, εκπαίδευση προϊόντων και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τα προϊόντα FreeStyle), να κάνετε εγγραφή σε προγράμματα της Αbbott ή διαδικτυακά σεμινάρια, να κάνετε χρήση των διαφόρων μέσων επικοινωνίας για την υποστήριξη πελατών ή να απαντάτε σε διάφορες έρευνες της Abbott. Για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, δεν πρέπει να παρέχετε στην Abbott πληροφορίες που δεν ζητούνται ειδικότερα.

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των καναλιών υποστήριξης πελατών μας, μέσω τηλεφώνου, email ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή διαδικτυακής συνομιλίας (εάν διατίθεται στη χώρα διαμονής σας), ενδέχεται να συλλέξουμε μια ποικιλία προσωπικών πληροφοριών για εσάς. Ενδέχεται να συλλέξουμε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πληροφορίες, ανάλογα με τη φύση του αιτήματός σας:

• το όνομά σας, τη διεύθυνση, την ημερομηνία γέννησης, τη χώρα διαμονής, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου σας.

• εάν επικοινωνείτε μαζί μας εκ μέρους ενός χρήστη του Ιστοτόπου μας ή κάποιου που έχει χρησιμοποιήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

• λεπτομέρειες του αισθητήρα, της συσκευής ανάγνωσης  ή του μετρητή σακχάρου, πληροφορίες λογαριασμού ή άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων/υπηρεσιών που παρέχονται από την Abbott, ανάλογα με τον λόγο που επικοινωνείτε με την υποστήριξη πελατών.

• εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή FreeStyle ή την εφαρμογή LibreLinkUp, πληροφορίες σχετικά με την κινητή συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το λειτουργικό σας σύστημα  και

• πληροφορίες σχετικά με το θέμα για το οποίο επικοινωνήσατε μαζί μας, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων των συζητήσεών μας και οποιασδήποτε επικοινωνίας  στην οποία ερχόμαστε εμείς σε επαφή μαζί σας.

Η μη παροχή τέτοιων προσωπικών πληροφοριών μπορεί να συνεπάγεται ότι δεν είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που ζητήσατε.

Παθητική συλλογή ορισμένων άλλων τεχνικών πληροφοριών και πληροφοριών περιήγησης στο διαδίκτυο: Οι Ιστότοποι της Abbott ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτούς , χωρίς να υποβάλετε ενεργά αυτές τις πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τον τύπο και τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησής σας, το λειτουργικό σας σύστημα, τη διεύθυνση Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), τις διευθύνσεις URL των ιστοτόπων που επισκεφτήκατε πριν και μετά την επίσκεψη στον ιστότοπο της Abbott, την αναζήτηση στο διαδίκτυο που σας οδήγησε σε ιστότοπο Abbott, ιστοσελίδες και διαφημίσεις που βλέπετε και σύνδεσμοι στους οποίους κάνετε κλικ σε ιστότοπο Abbott. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να συλλέγονται χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες, όπως cookies, ετικέτες Διαδικτύου και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons). Το πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο μεταδίδει επίσης αυτόματα στους ιστότοπους της Abbott ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που μόλις επισκεφτήκατε και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης που λειτουργεί ο υπολογιστής σας.

 

II. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Συλλέγει η Abbott «ευαίσθητες» Προσωπικές Πληροφορίες;

Σε ορισμένες δικαιοδοσίες και με την επιφύλαξη της συγκατάθεσής σας, οι ιστότοποι της Abbott συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες, όπως πληροφορίες σχετικά με την υγεία. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε ευαίσθητες ή ειδικές κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία, εάν μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες μέσω των καναλιών υποστήριξης πελατών μας. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να χαρακτηριστούν ως "ευαίσθητες" σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων ή απορρήτου. Η Abbott θα λάβει πρόσθετα μέτρα όπως απαιτείται από την τοπική νομοθεσία για την επεξεργασία τέτοιων πληροφοριών. Επιπλέον, μεμονωμένες θυγατρικές ή θυγατρικές της Abbott μπορούν να υιοθετήσουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν τις τοπικές συνήθειες ή τις κοινωνικές προσδοκίες σχετικά με τέτοιες πληροφορίες. Παρέχοντάς μας ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, όπου απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας στην Abbott να τα συλλέγει, να τα μεταφέρει, να τα αποθηκεύει και να τα επεξεργάζεται.

Πώς χρησιμοποιεί η Abbott τις προσωπικές πληροφορίες που έχω δώσει;

Η Abbott θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε μέσω των ιστοτόπων της Abbott για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας παρέχει αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών. Η Abbott θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε για να επεξεργαστεί και να εκπληρώσει τυχόν παραγγελίες που κάνετε στον Ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένης της αποστολής προς εσάς πληροφοριών σχετικά με τη διαδικασία παραγγελίας μέσω email, SMS ή ταχυδρομείου), για την επικύρωση, τη διευκόλυνση και τη διαχείριση του λογαριασμού σας και για την επεξεργασία και ανταπόκριση στις ερωτήσεις σας.

Η Abbott θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία, που παρέχετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των καναλιών υποστήριξης πελατών για να σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες υποστήριξης.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες για άλλους επαγγελματικούς σκοπούς, όπως για να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Abbott, να σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε έρευνες σχετικά με τα προϊόντα μας ή να σας ειδοποιούμε για ειδικές προσφορές (εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας όπου απαιτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία). Θα σας στείλουμε μόνο πληροφορίες που πιστεύουμε ότι είναι σχετικές με εσάς.

Η παροχή των προσωπικών σας πληροφοριών στην Abbott απαιτείται για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης που έχετε μαζί μας για να σας παρέχουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που ζητήσατε (όπως όταν κάνετε μια παραγγελία μέσω του Ιστοτόπου μας). Επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικά δεδομένα όπου είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όπως αυτές που σχετίζονται με την ασφάλεια  προϊόντων ή ιατρικών συσκευών. Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία, όταν είναι προς το έννομο επιχειρηματικό μας συμφέρον να κάνουμε, όπως να σας παρέχουμε υποστήριξη πελατών, να αξιολογήσουμε και να βελτιώσουμε τα υπάρχοντα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και τον Ιστότοπο μας, και έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Εάν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, μπορεί να βασιστούμε στη συγκατάθεσή σας για να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, να σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε έρευνες σχετικά με τα προϊόντα μας, να σας ειδοποιούμε για ειδικές προσφορές και να επεξεργαζόμαστε δεδομένα που συλλέγονται μέσω ιχνηλατών (cookies) ή παρόμοιων τεχνολογιών στον Ιστότοπό μας.

Όπου είναι προς το έννομο επιχειρηματικό μας συμφέρον, ενδέχεται να λάβουμε ειδικά μέτρα σχετικά με τα δεδομένα σας για να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό σας όσο και την Abbott από απάτη. Αυτά τα μέτρα μπορεί να περιλαμβάνουν έλεγχο κάποιων αλληλεπιδράσεων για τον εντοπισμό κοινώς χρησιμοποιούμενων δόλιων συμπεριφορών.

Θα συνδυάσει η Abbott προσωπικές πληροφορίες που παρέχω στην Abbott με άλλες προσωπικές πληροφορίες για εμένα;

Η Abbott μπορεί να συνδυάσει τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχει ένας πελάτης σε έναν ιστότοπο της Abbott με τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν τον πελάτη σε άλλους ιστοτόπους της Abbott.

Η Abbott μπορεί να συνδυάσει προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε στο διαδίκτυο με τα αρχεία μας εκτός σύνδεσης.

Η Abbott μπορεί να συνδυάσει προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει απευθείας με αρχεία που παρέχονται από τρίτα μέρη.

Χρησιμοποιούμε αυτές τις συγκεντρωτικές πληροφορίες για να μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε καλύτερα τους ιστότοπους της Abbott και τα προϊόντα της Abbott, για να σας κοινοποιήσουμε πληροφορίες, να βελτιώσουμε τις δραστηριότητες μάρκετινγκ και έρευνας μας και να διευκολύνουμε άλλες επιχειρηματικές λειτουργίες.

Προκειμένου να σας προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία πελάτη, όπου είναι δυνατόν, θα συνδυάζουμε και θα ενσωματώνουμε τα δεδομένα σας (i) από τα διαδικτυακά μας καταστήματα FreeStyle Libre (συμπεριλαμβανομένων δεδομένων όπως το ιστορικό αγορών) και (ii) σχετικά με τη συχνότητα και τη φύση των επαφών και των αλληλεπιδράσεών σας με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Αυτό θα μας επιτρέψει να κατανοήσουμε την εξοικείωση, τη χρήση και την εμπειρία σας με τα προϊόντα μας και επομένως:

• Βελτιώνουμε τις αλληλεπιδράσεις μας μαζί σας και σας παρέχουμε ταχύτερες και ακριβέστερες λύσεις ζητημάτων. Για το σκοπό αυτό, οι εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών λαμβάνουν περιλήψεις των προηγούμενων αλληλεπιδράσεων σας και των αποτελεσμάτων τους.

• Σας παρέχουμε εξατομικευμένη υπηρεσία και περιεχόμενο. Για παράδειγμα, εάν είστε νέος χρήστης των προϊόντων μας, οι εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να παρέχουν πληροφορίες αρχικού επιπέδου.

• Διατηρούμε τα στοιχεία σας ακριβή και ενημερωμένα σε όλα τα συστήματα ADC (π.χ. με ελαχιστοποίηση σφαλμάτων στην καταχώρηση προσωπικών πληροφοριών).

Τι επιλογές έχω σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Abbott συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για εμένα;

Μπορείτε πάντα να περιορίζετε τον όγκο και τον τύπο των προσωπικών πληροφοριών που λαμβάνει η Abbott για εσάς, επιλέγοντας να μην παράσχετε τις πληροφορίες ή να καταχωρίσετε προσωπικά στοιχεία σε φόρμες ή πεδία δεδομένων στους ιστοτόπους της Abbott. Ορισμένες από τις υπηρεσίες μας μπορούν να παρέχονται σε εσάς μόνο εάν μας παρέχετε τις κατάλληλες προσωπικές πληροφορίες. Άλλα τμήματα των Ιστοτόπων της Abbott ενδέχεται να σας ρωτήσουν εάν θέλετε να επιλέξετε ή να εξαιρεθείτε από τις λίστες επαφών μας για προσφορές, προωθήσεις και πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Μοιράζεται η Abbott προσωπικές πληροφορίες με τρίτα μέρη;

Η Abbott δεν θα πουλήσει ή δεν θα χορηγήσει άδεια χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους, παρά μόνο σε σχέση με την πώληση ή τη μεταφορά μιας σειράς προϊόντων ή εμπορικού τμήματος, ή σε σχέση με ένα κοινό πρόγραμμα μάρκετινγκ ή εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, όταν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Η Abbott μπορεί να μοιραστεί τα προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτα μέρη με τα οποία η Abbott εμπορεύεται από κοινού ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ή διεξάγει από κοινού ένα πρόγραμμα ή μια δραστηριότητα. Αποτελεί πρακτική της Abbott να σας ειδοποιεί εάν εγγράφεστε σε ένα πρόγραμμα που θα διεξαχθεί σε συνδυασμό με άλλη εταιρεία που μπορεί να απαιτεί πρόσβαση στα προσωπικές σας πληροφορίες.

Η Abbott μπορεί επίσης να μοιραστεί τα προσωπικές σας πληροφορίες με προμηθευτές με τους οποίους η Abbott συνάπτει συμβάσεις για την εκτέλεση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για την Abbott (όπως υπηρεσίες υποστήριξης πελατών, υπηρεσίες παράδοσης, διαδικτυακές υπηρεσίες πληρωμών και υπηρεσίες εντοπισμού απάτης). Εάν η Abbott παρέχει τα προσωπικές σας πληροφορίες σε προμηθευτές για να μας υποστηρίξουν στις επιχειρηματικές μας επιχειρηματικές  δραστηριότητες, είναι πρακτική της Abbott να απαιτεί από αυτούς τους προμηθευτές να διατηρούν εμπιστευτικές τις προσωπικές σας πληροφορίες και να τις χρησιμοποιούν μόνο για την εκτέλεση λειτουργιών για την Abbott.

Η Abbott μπορεί να μοιραστεί τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτο μέρος σε σχέση με την πώληση ή τη μεταφορά μιας από τις σειρές προϊόντων ή τα εμπορικά τμήματά της, έτσι ώστε η νέα εταιρεία να μπορεί να συνεχίσει να σας παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες.

Η Abbott διατηρεί το δικαίωμα να προωθήσει τα προσωπικές σας πληροφορίες για να απαντήσει σε εξουσιοδοτημένα αιτήματα πληροφοριών από κυβερνητικές αρχές ή υπηρεσίες επιβολής του νόμου, για να αντιμετωπίσει καταστάσεις εθνικής ασφάλειας ή όταν απαιτείται ούτως ή άλλως από το νόμο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Abbott μπορεί επίσης να προωθήσει τα προσωπικές σας πληροφορίες σε νομικούς συμβούλους και ελεγκτές.

Ποιος εντός της Abbott θα έχει πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες για εμένα;

Οι προσωπικές πληροφορίες είναι προσβάσιμες σε περιορισμένο αριθμό εργαζομένων της Abbott.

Εκπαιδεύουμε τους υπαλλήλους μας σχετικά με τη σημασία του απορρήτου και τον τρόπο χειρισμού και διαχείρισης των προσωπικών πληροφοριών με ορθότητα και  ασφάλεια.

Πώς προστατεύει η Abbott τις προσωπικές πληροφορίες;

Αποτελεί πρακτική της Abbott να προστατεύει κάθε ιστοσελίδα που συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Ωστόσο, η εμπιστευτικότητα των προσωπικών πληροφοριών που διαβιβάζονται μέσω του Διαδικτύου δεν είναι εγγυημένη. Σας προτρέπουμε να είστε προσεκτικοί κατά τη διαβίβαση προσωπικών πληροφοριών μέσω του διαδικτύου, ιδιαίτερα προσωπικών πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία σας.

Η Abbott δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες. Επομένως, όταν υποβάλλετε προσωπικές πληροφορίες σε ιστοτόπους της Abbott, πρέπει να σταθμίζετε τόσο τα οφέλη όσο και τους κινδύνους.

Επιπλέον, οι Ιστότοποι της Abbott που καλύπτονται από αυτήν την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων θα εμφανίζουν μια προειδοποίηση κάθε φορά που συνδέεστε σε έναν ιστότοπο που δεν ελέγχεται από την Abbott ή υπόκειται σε Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων της Abbott. Θα πρέπει να ελέγχετε τις πολιτικές προσωπικών δεδομένων τέτοιων ιστοτόπων τρίτων μερών πριν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες.

Μεταφέρει η Abbott προσωπικές πληροφορίες σε διαφορετικές δικαιοδοσίες;

Η Abbott αποθηκεύει δεδομένα σε ασφαλείς διακομιστές σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε ή που λαμβάνουμε ως αποτέλεσμα της χρήσης των ιστότοπων της Abbott από εσάς ενδέχεται να υποβληθούν σε επεξεργασία και να μεταφερθούν σε χώρες διαφορετικές από τη χώρα στην οποία διαμένετε, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι νόμοι περί απορρήτου και προστασίας δεδομένων σε αυτές τις χώρες ενδέχεται να μην είναι ισοδύναμοι με τους νόμους της χώρας διαμονής σας. Χρησιμοποιώντας και συμμετέχοντας σε οποιουσδήποτε ιστότοπους της Abbott ή παρέχοντάς μας τις πληροφορίες σας, συναινείτε σε αυτήν τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και επεξεργασία πληροφοριών προς και σε αυτές τις χώρες.

Μεταφέρουμε προσωπικές πληροφορίες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ("ΕΟΧ") και του Ηνωμένου Βασιλείου σε τρίτες χώρες που δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο προστασίας. Για να διαφυλάξουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, θα πραγματοποιούμε τέτοιες διαβιβάσεις μόνο βάσει (i) απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που το επιτρέπει ή, στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου, βάσει απόφασης του Γραφείου του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO), ή (ii) με την επιφύλαξη των εγκεκριμένων από την ΕΕ Τυποποιημένων συμβατικών ρητρών ή για το ΗΒ, με έγκριση του Γραφείου του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO) μιας μορφής σύμβασης μεταφοράς δεδομένων. Λάβετε υπόψη ότι η Abbott έχει συνάψει συμβάσεις μεταφοράς δεδομένων με βάση τις Τυπικές συμβατικές ρήτρες της ΕΕ για τη μεταφορά των προσωπικών σας πληροφοριών από τον ΕΟΧ σε τρίτες χώρες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Για να ζητήσετε αντίγραφο της σύμβασης που χρησιμοποιούμε για την εξαγωγή των προσωπικών σας πληροφοριών από την ΕΟΧ/ΗΒ σε τρίτη χώρα, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων Abbott (DPO) της ΕΕ (λεπτομέρειες παρακάτω).

Ενδέχεται να παρέχουμε ή να χρησιμοποιούμε άλλα τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης πελατών στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ ή τη Βόρεια Αφρική, ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας. Όταν επικοινωνείτε με τα κανάλια υποστήριξης πελατών μας, η κλήση σας αρχικά θα δρομολογηθεί μέσω ενός τηλεφωνικού κέντρου στην περιοχή σας. Εάν δεν είμαστε σε θέση να επιλύσουμε το πρόβλημά σας σε αυτό το αρχικό στάδιο, μπορεί να χρειαστεί να προωθήσουμε το αίτημά σας σε μια ομάδα που βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μπορεί να είναι προσβάσιμα αρχικά εντός της γεωγραφικής σας περιοχής και στη συνέχεια από άλλη χώρα που βρίσκεται εκτός της περιοχής σας. Οι προσωπικές σας πληροφορίες θα αποθηκευτούν σε ένα ασφαλές σύστημα διαχείρισης δεδομένων που βασίζεται σε cloud based περιβάλλον, με λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης.

Για πόσο καιρό θα αποθηκεύει η Abbott τα προσωπικά μου στοιχεία;

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκευτούν για όσο διάστημα χρειάζονται για να παραδοθεί και να τεθεί στη διάθεσή σας η εφαρμογή, η υπηρεσία ή το προϊόν που έχετε ζητήσει ή σύμφωνα με τυχόν νομικές απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας προϊόντων και ιατρικών συσκευών. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας ή το γραφείο του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων ΕΕ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που θα βρείτε παρακάτω.

Πώς προστατεύει η Abbott το απόρρητο των παιδιών;

Η Abbott δεν συλλέγει εν γνώσει της ούτε χρησιμοποιεί προσωπικά στοιχεία από παιδιά στους ιστοτόπους της Abbott. Δεν επιτρέπουμε εν γνώσει μας στα παιδιά να παραγγείλουν τα προϊόντα μας, να επικοινωνήσουν μαζί μας ή να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από τις διαδικτυακές μας υπηρεσίες.

Εάν είστε γονέας και αντιληφθείτε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας μία από τις μεθόδους που καθορίζονται παρακάτω και θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα.

Πώς μπορώ να διορθώσω τα προσωπικά μου στοιχεία ή να  τα διαγράψω από το ισχύον αρχείο πελάτη;

Σύμφωνα με την εγχώρια ισχύουσα νομοθεσία, μπορείτε να ζητήσετε να αφαιρέσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες από τα τρέχοντα αρχεία πελατών μας ή να τροποποιήσουμε τα προσωπικές σας πληροφορίες. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις επιθυμίες σας επικοινωνώντας μαζί μας με έναν από τους τρόπους που καθορίζονται παρακάτω. Για τους σκοπούς της τήρησης αρχείων μας, θα διατηρήσουμε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλετε σε συνδυασμό με εμπορικές συναλλαγές.

III. Χρήση Ιχνηλατών (cookies) και Άλλων Τεχνολογιών Παρακολούθησης

Οι ιστότοποι της Abbott χρησιμοποιούν συνήθως cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης. Για να μάθετε πώς χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης σε αυτόν τον Ιστότοπο για τη συλλογή και χρήση προσωπικών πληροφοριών και των επιλογών σας, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies μας.

IV. Τα Δικαιώματά σας

Ποια δικαιώματα έχω σε σχέση με τις προσωπικές μου πληροφορίες;

Ο ισχύων νόμος περί προστασίας δεδομένων σας παρέχει ολοκληρωμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων για τα προσωπικές σας πληροφορίες. Αυτά είναι:

• Το δικαίωμα να διορθώσετε ή να διαγράψετε τυχόν λανθασμένα ή ελλιπή προσωπικά δεδομένα που διατηρεί η Abbott για εσάς.

• Το δικαίωμα να εξαιρεθείτε ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε υλικό μάρκετινγκ από εμάς. Αυτό θα σημειωθεί στο κάτω μέρος κάθε email που λαμβάνετε από εμάς.

• Το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρεί η Abbott για εσάς.

• Το δικαίωμα, σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως όταν επεξεργαζόμαστε δεδομένα με βάση το έννομο συμφέρον μας να το πράξουμε), να αντιταχθούμε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για νόμιμους λόγους.

• Το δικαίωμα να μην υποβάλλεστε σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων που αποσκοπούν στην αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών που σας αφορούν, όπως αναλυτικά στοιχεία που βασίζονται στη συμπεριφορά. Ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο άσκησης αυτού του δικαιώματος εάν υποδεικνύεται ότι χρησιμοποιούνται cookies.

• Όταν μας έχετε παράσχει τα προσωπικά σας δεδομένα με τη συγκατάθεσή σας ή ως μέρος σύμβασης, το δικαίωμα στη φορητότητα αυτών των προσωπικών δεδομένων σε άλλο άτομο ή, εάν είναι τεχνικά εφικτό για εμάς να το κάνουμε, σε άλλη εταιρεία.

• Το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην εθνική σας εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων ή να λάβετε αποζημίωση για οποιαδήποτε ζημία υποστείτε και

• Το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Abbott, χωρίς ζημία ή αρνητικές συνέπειες.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα δικαιώματα ενδέχεται να περιορίζονται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας δεδομένων ή μπορεί να εξαρτώνται από πρόσθετες απαιτήσεις.

V. Πληροφορίες Επικοινωνίας και Ενημερώσεις Πολιτικής

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Abbott;

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, την τροποποίηση ή τη διαγραφή των προσωπικών πληροφοριών που μας έχετε παράσχει ή εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από μελλοντικές επικοινωνίες από μια επιχείρηση της Abbott ή ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα της Abbott, επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Επικοινωνία" στον ιστότοπο που επισκέπτεστε ή στέλνοντάς μας e-mail στη διεύθυνση freestylelibre_supportGR@abbott.com Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε μια επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:

ABBOTT DIABETES CARE

Αγ. Δημητρίου 63

ΤΚ 174 56 Άλιμος

Σε όλες τις επικοινωνίες με την Abbott, συμπεριλάβετε τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή (εάν υπάρχει), τη διεύθυνση του ιστοτόπου ή το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Abbott στο οποίο παρείχατε προσωπικές πληροφορίες (π.χ. Abbott.com, κ.λπ.) και μια λεπτομερή εξήγηση του αιτήματός σας.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων: Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του  Υπεύθυνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΕ (DPO)  στη διεύθυνση www.eu-dpo.abbott.com ή μέσω email στη διεύθυνση EU-dpo@abbott.com.

Εάν θέλετε να διαγράψετε, να τροποποιήσετε ή να διορθώσετε τα προσωπικές σας πληροφορίες και επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail, παρακαλούμε να προσθέσετε στη γραμμή θέματος του e-mail , "Αίτημα Διαγραφής" ή "Αίτημα Τροποποίησης/Διόρθωσης". Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε σε όλα τα εύλογα αιτήματα έγκαιρα.

Πώς θα γνωρίζω εάν η Abbott έχει ενημερώσει αυτήν την πολιτική;

Με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων σας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, η Abbott διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ώστε να αντικατοπτρίζει τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις νομικές και κανονιστικές αλλαγές και τις ορθές επιχειρηματικές πρακτικές. Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα ειδοποιούνται μέσω email για τυχόν αλλαγές και οι σχετικές πληροφορίες θα αναρτώνται στον ιστότοπο της Abbott.

Εάν η Abbott αλλάξει τις πρακτικές απορρήτου της, μια ενημερωμένη έκδοση αυτής της Πολιτικής Προσωπικών Δεδομένων θα αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές και θα σας ειδοποιήσουμε για τέτοιες αλλαγές ενημερώνοντας την ημερομηνία έναρξης ισχύος στο επάνω μέρος αυτής της Πολιτικής Προσωπικών Δεδομένων.

Loading...