PayPal
Visa Icon
Mastercard Icon
Trusted Shops

toimitus 5–7 päivässä (arvioitu standarditoimitus)

delivery

Kaikki maksut suojataan ja salataan

safe

Ostoskorisi on tyhjä

Haluatko ostaa tuotteitamme?
Tutustu FreeStyle Libre 2 -sensorii ja lisää se ostoskoriin.

FreeStyle LibreLink special edition -sovellus34

Tällä sivulla kerrotaan, miten FreeStyle LibreLink special edition -sovellus34 asennetaan A5X-laitteeseen.

Onko sinulla kysymyksiä? Autamme mielellämme.

Soita meille

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 8.00–16.00.

Lähetä sähköpostia

diabetes.finland@abbott.com

Usein kysytyt kysymykset

1. Miten FreeStyle LibreLink special edition -sovellus toimii? Mitä tietoja se näyttää minulle?

FreeStyle LibreLink special edition -sovellus auttaa käyttäjää seuraamaan glukoosiarvojaan, kun sitä käytetään yhdessä FreeStyle Libre- tai FreeStyle Libre 2 -sensorin kanssa. Se näyttää ajankohtaiset glukoosiarvot, trendinuolen ja glukoosihistorian enintään kahdeksan tunnin ajalta. Sovellukseen voidaan myös kirjata huomautuksia. FreeStyle LibreLink special edition -sovellus tarjoaa FreeStyle Libre 2 -käyttäjille myös valinnaiset ja reaaliaikaiset glukoosihälytykset.

2. Voidaanko FreeStyle LibreLink special edition -sovellus ladata A5X-laitteeseen?

Kyllä. FreeStyle LibreLink special edition -sovellus voidaan ladata A5X-laitteeseen.

3. Miten FreeStyle LibreLink special edition -sovellus poikkeaa FreeStyle LibreLink -sovelluksesta?

• FreeStyle LibreLink -sovellus on ensisijainen vaihtoehto asiakkaille, joilla on yhteensopiva älypuhelin. FreeStyle LibreLink -sovelluksen käyttäjät voivat sovelluksen kautta kutsua terveydenhuollon ammattilaisia muodostamaan yhteyden glukoositietojen jakamista varten. Vain FreeStyle LibreLink -käyttäjät voivat myös jakaa glukoositietojaan läheisille, jotka käyttävät LibreLinkUp-sovellusta. Tietyillä markkinoilla FreeStyle LibreLink -sovelluksen käyttäjät voivat lisäksi tilata sensoreita sovelluksestaan.

• FreeStyle LibreLink special edition -sovellus on samankaltainen FreeStyle LibreLink v2.5.3 -sovelluksen kanssa. Lisäksi FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta voidaan käyttää ilman kirjautumista LibreView-tilille.

4. Kuinka monen päivän ajalta FreeStyle LibreLink special edition -sovellus säilyttää tietoja?

FreeStyle LibreLink special edition -sovellus säilyttää tietoja 90 päivän ajalta.

5. Onko FreeStyle LibreLink special edition -sovellus yhteensopiva LibreLinkUp -sovelluksen kanssa?

FreeStyle LibreLink special edition -sovellus ei ole yhteensopiva LibreLinkUp -sovelluksen kanssa.

6. Onko FreeStyle Libre- tai FreeStyle Libre 2 -järjestelmän tarkkuus parempi FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen kanssa?

FreeStyle Libre- tai FreeStyle Libre 2 -järjestelmän tarkkuus on yhtä hyvä FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen ja FreeStyle LibreLink v2.5.3 -sovelluksen kanssa.

7. Tuleeko FreeStyle LibreLink special edition -sovellukseen päivityksiä?

Sovelluspäivityksiä on saatavissa tarvittaessa mahdollisten virheiden ja vikojen korjaamista varten.

8. Miten käyttäjät päivittävät FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen?

FreeStyle LibreLink special edition -sovellus voidaan päivittää virheiden korjaamista varten. Tällöin sovelluspäivitys on ladattavissa NUU App Store -kaupasta. Käyttäjän laitteen on oltava yhdistettynä internetiin, jotta FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen päivitetyt versiot voidaan ladata.

Yhteensopivuus

9. Voivatko käyttäjät ladata FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen iPhone- tai Android-laitteellaan?

Tämä sovellus voidaan ladata vain A5X-laitteen NUU App Store -kaupasta.

10. Onko FreeStyle LibreLink special edition -sovellus yhteensopiva FreeStyle Libre- tai FreeStyle Libre 2 -sensoreiden kanssa?

FreeStyle LibreLink special edition -sovellus on yhteensopiva sekä FreeStyle Libre- että FreeStyle Libre 2 -sensoreiden kanssa.

A5X-laite

11. Mikä on A5X-laite?

A5X on NUU Mobilen valmistama ja Abbottin jakelema laite, joka on yhteensopiva FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen kanssa.

12. Miksi Abbott jakelee A5X-laitetta?

Abbott jakelee A5X-laitetta vaihtoehtoisena ratkaisuna tukeakseen sensoreiden käyttäjiä, joilla ei ole käytössään lukulaitetta tai FreeStyle LibreLink -sovelluksen kanssa yhteensopivaa älypuhelinta.

Kannustamme ihmisiä, joilla on yhteensopiva älypuhelin, lataamaan FreeStyle LibreLink -sovelluksen nähdäkseen glukoosiarvonsa.

13. Kuinka pitkään A5X-laitteen akku kestää?

Testattaessa A5X-laitteen akku kesti noin kaksi vuorokautta normaalissa käytössä ennen lataustarvetta.

14. Jos käyttäjällä ei ole WiFi-yhteyttä, voiko hän yhdistää A5X-laitteen hot spot -yhteydellä toisen hot spot -yhteydellä varustetun 4G-/5G-älypuhelimen tai laitteen kanssa?

Kyllä. Käyttäjä voi yhdistää A5X-laitteen hot spot -yhteydellä toisen hot spot -yhteydellä varustetun 4G-/5G-älypuhelimen tai laitteen kanssa.

15. Tarvitaanko NUU App Store -kaupan käyttämiseen sähköpostiosoite tai NUU Mobile -tili?

NUU App Store -kaupan käyttämiseen ei tarvita sähköpostiosoitetta tai NUU Mobile -tiliä.

16. Täytyykö käyttäjän hyväksyä käyttöehdot käyttääkseen A5X-laitetta?

Käyttäjän täytyy hyväksyä käyttöehdot käyttääkseen A5X-laitetta.

A5X-laitteen käytön aloittaminen

17. Tarvitseeko käyttäjä WiFi-yhteyden voidakseen aloittaa A5X-laitteen käyttämiseen?

Kyllä. Käyttäjää pyydetään muodostamaan yhteys WiFi-verkkoon, kun laitteeseen kytketään virta ensimmäisen kerran. Laitteen käyttöönottoa ei voi suorittaa loppuun, ellei laite ole yhteydessä WiFi-verkkoon.

18. Miksi A5X-laitteen käytön aloittamiseen tarvitaan WiFi-yhteyttä?

WiFi-yhteys tarvitaan, jotta saatavilla olevia sovelluksia, mukaan lukien FreeStyle LibreLink special edition -sovellus, voidaan ladata.

19. A5X-laitteen (ensimmäisen) käyttöönottoprosessin aikana käyttäjä yhdisti laitteensa WiFi-verkkoon, mutta laitteen näyttö ei siirry eteenpäin “Ladataan: Odota muutama minuutti” ponnahdusikkunasta. Mitä käyttäjän tulisi tehdä?

Käyttäjän tulisi odottaa muutama minuutti laitteen latautumista. Jos ponnahdusikkuna näkyy edelleen, käyttäjän on varmistettava, että laite on yhteydessä Internetiin. Tämän voi varmistaa klikkaamalla laitteen aloitusnäytöstä Asetukset -sovelluskuvaketta, klikkaamalla Verkko ja internet ja klikkaamalla sitten Wi-Fi. Jos laitetta ei ole yhdistetty internetiin, klikkaa tunnettua WiFi-verkkoa ja anna tarvittaessa salasana.

Jos käyttäjän laite on yhdistettynä julkiseen WiFi-verkkoon, tulee hänen mahdollisesti kirjautua laitteen verkkoselaimen kautta WiFi-verkon tunnistautumisportaaliin jatkaakseen eteenpäin ”Ladataan” -ponnahdusikkunasta. Jotta tämän voi tehdä, käyttäjän tulee klikata selaimen sovelluskuvaketta laitteen aloitusnäytöllä, tarvittaessa sallia selaimen käyttöoikeudet, etsiä mitä tahansa aihetta (esim. paikallisia uutisia) selaimen hakupalkista ladatakseen automaattisesti Wifi-verkon tunnistautumisportaalin, tämän jälkeen syötettävä tarvittavat tiedot, klikata Jatka kaikkiin selaimen turvallisuusvaroituksiin (jotka saattavat esiintyä julkista verkkoa käytettäessä), ja varmistaa, että verkkosivut latautuvat kunnolla internet-yhteyden varmistamiseksi. Klikkaa tämän jälkeen Androidin pyöreää painiketta palataksesi laitteen aloitusnäytölle, klikkaa Asetukset -sovelluskuvaketta, klikkaa Verkko ja internet, klikkaa Wifi-verkon nimeä. Laite viimeistelee latausprosessin ja NUU App Store tulee automaattisesti näkyviin.

FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen käytön aloittaminen

20. Täytyykö A5X-laitteen olla aina yhteydessä WiFi-verkkoon, jotta FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta voi käyttää A5X-laitteessa glukoosiarvojen saamiseksi?

Ei. WiFi-yhteys tarvitaan vain laitteen ensimmäisen käynnistyksen aikana ja kun FreeStyle LibreLink special edition -sovellus avataan ensimmäisen kerran käyttöohjeen ja muiden dokumenttien lataamista varten. Tämän vaiheen jälkeen, kun näyttöön ilmestyy FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen aloitusnäyttö (jossa näkyvät ”Aloita nyt”- ja ”Kirjaudu sisään” -painikkeet), laitteen yhteys WiFi-verkkoon voidaan katkaista ja sovelluksen käyttöä jatkaa.

21. Täytyykö FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta varten luoda LibreView-tili?

Ei. FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta voidaan käyttää ilman LibreView -tilin luontia tai tilille kirjautumista.

22. Mitä hyötyä on siitä, että FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta käytetään LibreView-tilille kirjautuneena?

Käyttäjän tiedot latautuvat automaattisesti LibreView -pilvipalveluun aina, kun laite on yhteydessä WiFi-verkkoon, ja käyttäjä ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat nähdä käyttäjän glukoositiedot verkossa osoitteessa LibreView.com.

Päivittäinen käyttö

23. Voidaanko FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta käyttää A5X-laitteessa ilman WiFi-yhteyttä?

Kyllä. WiFi-yhteys tarvitaan vain laitteen ensimmäisen käynnistyksen aikana ja kun FreeStyle LibreLink special edition -sovellus avataan ensimmäisen kerran käyttöohjeen ja muiden dokumenttien lataamista varten. Tämän vaiheen jälkeen, kun näyttöön ilmestyy FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen aloitusnäyttö (jossa näkyvät ”Aloita nyt”- ja ”Kirjaudu sisään” -painikkeet), laitteen yhteys WiFi-verkkoon voidaan katkaista ja sovelluksen käyttöä jatkaa.

24. Miten sensori skannataan A5X-laitteella tai entä jos käyttäjä saa virheilmoituksen skannatessaan sensoria?

Skannatakseen sensorin A5X-laitteella, käyttäjän tulee toimia seuraavasti:

1. Pidä A5X-laitteen taustapuolen keskiosaa sensorin lähellä aloittaaksesi sensorin skannaamisen. Käyttäjän on ehkä siirreltävä laitteen keskiosaa sensorin päällä muutaman kerran oikean kohdan löytämiseksi.

2. Kun käyttäjä kuulee ensimmäisen merkkiäänen tai värinäilmoituksen, jatka laitteen pitelemistä (älä liikuta sitä). Kun käyttäjä kuulee toisen merkkiäänen tai värinäilmoituksen se osoittaa, että sensori on aloitettu ja laite on valmis käytettäväksi.

3. Toisen merkkiäänen tai värinäilmoituksen jälkeen siirrä laite pois sensorin läheltä.

Käyttäjän tulee noudattaa näitä vaiheita aina, kun hän skannaa sensorinsa, mukaan lukien kun sensori aloitetaan ensimmäistä kertaa.

25. Voidaanko FreeStyle LibreLink -sovellusta ja FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta käyttää saman sensorin kanssa?

Kyllä. FreeStyle LibreLink -sovellusta ja FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta voidaan käyttää saman sensorin kanssa. Tällöin sensori täytyy käynnistää ensin FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksella ja skannata sen jälkeen FreeStyle LibreLink -sovelluksella. Muista, että FreeStyle LibreLink special edition -sovellus ja FreeStyle LibreLink -sovellus eivät jaa tietoja keskenään. Jotta laitteen tiedot olisivat mahdollisimman kattavat, sensori täytyy skannata kahdeksan tunnin välein kyseisellä laitteella; muussa tapauksessa raportit eivät sisällä kaikkia tietoja.

Huomautus: jos FreeStyle LibreLink -sovellusta ja FreeStyle LibreLink special edition -sovellusta käytetään saman sensorin kanssa (ja sensori on käynnistetty FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksella), jaettuja glukoosihälytyksiä ei siirretä FreeStyle LibreLink -sovelluksesta LibreLinkUp -yhteyksille.

26. Mitä käyttäjien pitäisi tehdä, jos heidän oireensa eivät vastaa FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen glukoosilukemia?

Sormenpäästä on otettava pistonäyte, jos glukoosiarvot eivät vastaa oireita tai odotuksia. Käyttäjällä on oltava käytettävissä verenglukoosimittari, kun hänellä on sovellus käytössään.

27. Miten käyttäjä voi yhdistää LibreView-tietonsa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa jakaakseen tiedot automaattisesti heidän kanssaan?

Jotta LibreView-tiedot voidaan yhdistää terveydenhuollon ammattilaisille, käyttäjän on pyydettävä terveydenhuollon ammattilaisia kirjautumaan ammattilaisille tarkoitetulle LibreView-tilille, josta he voivat lähettää käyttäjän tilille kutsun liittyä vastaanottoon.

Käyttäjällä on kaksi vaihtoehtoa muodostaa yhteys terveydenhuollon ammattilaisten kanssa etäseurantaa varten:

Vaihtoehto 1: Käyttäjä voi kirjautua LibreView-tililleen osoitteessa LibreView.com, siirtyä kohtaan Asetukset-valikko > Tilin asetukset > Omat vastaanottoni, ja antaa hoitotiimiltä saadun vastaanoton tunnuksen sekä klikata ”Lisää” jakaakseen glukoositietonsa.

Vaihtoehto 2: Terveydenhuollon ammattilainen voi kutsua käyttäjän muodostamaan yhteyden etäseurantaan lähettämällä käyttäjälle kutsun käyttämällä sähköpostiosoitetta, joka on liitetty käyttäjän FreeStyle LibreLink special edition (LibreView) -tiliin. Käyttäjä vastaanottaa sähköpostikutsun ja hänen tulisi klikata ”Hyväksy kutsu” sähköpostiviestissä.

28. Yhdistääkö LibreView käyttäjän FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen tiedot lukulaitteen tai FreeStyle LibreLink -sovelluksen tietojen kanssa? Missä järjestyksessä?

Kyllä. Tiedot yhdistetään samassa järjestyksessä kuin lukulaitteilla.

29. Miten FreeStyle LibreLink special edition -sovelluksen glukoositietoja voidaan jakaa, kun A5X-laite on offline-tilassa?

Klikkaa sovelluksen valikkoa näytön vasemmassa yläkulmassa. Klikkaa haluamaasi raporttia ja valitse haluamasi aikaväli. Klikkaa jaa -painiketta ja jaa tiedot Bluetooth -yhteydellä toiseen Bluetooth -yhteydellä varustettuun laitteeseen, kuten henkilökohtaiseen tietokoneeseen. Hae sitten vientitiedosto noudattamalla toisen Bluetooth-yhteydellä varustetun laitteen ohjeita.

Kaupallistaminen

30. Onko A5X-laite luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi?

NUU Mobile A5X-laite ei ole lääkinnällinen laite. Sillä on kuitenkin valmistajan antama asiaankuuluvien säädösten, kuten radiolaitedirektiivin, mukainen CE-merkintä.  FreeStyle LibreLink special edition -sovellus on lääkinnällinen laite ja se vaatii CE-merkinnän (ilmoitetun laitoksen tunnus 2797).

31. Asiakas käyttää tällä hetkellä FreeStyle Libre- tai FreeStyle Libre 2 -lukulaitetta. Onko hän oikeutettu saamaan A5X-laitteen?

A5X-laite on tilapäinen ratkaisu sensorin käyttäjille, joilla ei ole lukulaitetta tai FreeStyle LibreLink -sovelluksen kanssa yhteensopivaa älypuhelinta.

Vianmääritys

32. Käyttäjän mukaan FreeStyle LibreLink special edition -sovellus ei toimi. Mitä hänen pitäisi tehdä?

Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme arkisin klo 8-16 numerossa 0800 555 500 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen diabetes.finland@abbott.com jotta voimme auttaa paremmin.

33. Käyttäjä vastaanotti A5X-laitteen, mutta se on rikki. Mitä hänen pitäisi tehdä?

Laitteeseen liittyvissä ongelmissa voi pyytää apua lähettämällä sähköpostia valmistajalle NUU Mobile [support@nuumobile.com]. FreeStyle LibreLink special edition -sovellukseen liittyvissä asioissa voi pyytää apua soittamalla jakelijan asiakaspalvelutiimille Abbottilla numeroon 0800 555 500 arkisin klo 8-16.

34. Käyttäjän mukaan A5X-laite ei toimi. Mitä hänen pitäisi tehdä?

Laitteeseen liittyvissä ongelmissa voi pyytää apua lähettämällä sähköpostia valmistajalle NUU Mobile [support@nuumobile.com]. FreeStyle LibreLink special edition -sovellukseen liittyvissä asioissa voi pyytää apua soittamalla jakelijan asiakaspalvelutiimille Abbottilla numeroon 0800 555 500 arkisin klo 8-16.

35. Jos käyttäjän A5X-laitetta ei voi enää käyttää, saako hän korvaavan laitteen veloituksetta?

Käyttäjä voi pyytää apua lähettämällä sähköpostia NUU Mobilelle [support@nuumobile.com] tai soittamalla jakelijan asiakaspalvelutiimille Abbottilla numeroon 0800 555 500 arkisin klo 8-16.

Loading...