Bent u een gebruiker van het FreeStyle Libre 3-systeem?

Als u signaalverlies ondervindt, kan dit document u helpen deze te herstellen. Aarzel niet om u te registreren op myFreeStyle om onze andere documentatie, instructievideo's en e-learning te raadplegen.

Bancontact
PayPal
Visa Icon
Mastercard Icon
Trusted Shops

100% geld-terug-garantie binnen 14 dagen na aankoop (zie Algemene verkoopvoorwaarden).

money-refund

Levering binnen 2 tot 3 werkdagen (standaard levering).

delivery

Alle betalingen zijn versleuteld en veilig.

safe

Uw mandje is leeg

Wilt u onze producten shoppen?
Ontdek onze FreeStyle Libre 2-sensor en voeg deze toe aan uw winkelwagen.

Compatibiliteitsgids voor smartphones

Compatibiliteit van uw smartphone

Zorg er voor zover mogelijk voor dat u de laatste versie van de app FreeStyle LibreLink of de app FreeStyle Libre 3 gebruikt die beschikbaar is in de App Store of Google Play.

Heeft u momenteel de app FreeStyle LibreLink of FreeStyle Libre 3 geïnstalleerd op uw smartphone, maar kan u uw smartphone-model niet vinden in onze compatibiliteitsgids?

Verwijder de geïnstalleerde app niet om deze vervolgens opnieuw te installeren. U kan doorgaan met het gebruiken van de versie van de app die u momenteel gebruikt op uw smartphone. Als u de app verwijdert, kan u deze mogelijk niet opnieuw installeren, tenzij uw smartphone compatibel is met de laatste versie van de app.

Hoe u controleert welke versie van de app u momenteel op uw smartphone gebruikt:

• Open de app FreeStyle LibreLink of FreeStyle Libre 3.

• Selecteer het menusymbool linksboven (drie horizontale lijnen) of rechtsboven (drie punten) en klik vervolgens op ‘Info’.

• Onder ‘Volledige versie software’ kan u het versienummer van de app zien.

• Vergelijk het versienummer van uw app met de meest recente versie van de app in onze compatibiliteitsgids hieronder.

• Gebruik indien mogelijk altijd de laatste versie van de app en voer regelmatige updates uit - automatisch of handmatig.

De laatste versies van de apps FreeStyle LibreLink en FreeStyle Libre 3 zijn alleen compatibel met bepaalde smartphones en besturingssystemen. Raadpleeg de onderstaande compatibiliteitsgids om te controleren of uw telefoon compatibel is met de app die u moet gebruiken.

Wat behandelen deze compatibiliteitsgidsen?

Mobiele toestellen en besturingssystemen (OS’s) worden regelmatig getest om de NFC-scanprestaties, Bluetooth-verbinding en compatibiliteit van de apps met de FreeStyle Libre 2- en FreeStyle Libre 3-sensoren te evalueren. We raden u aan om deze gids te raadplegen voordat u een nieuwe versie van het besturingssysteem op uw smartphone installeert of voordat u de app met een nieuwe smartphone gebruikt.

Deze lijst zal bijgewerkt worden naarmate er andere toestellen en besturingssystemen getest en geëvalueerd worden. Voor andere toestellen en besturingssystemen dan degene die hier vermeld worden, heeft Abbott Diabetes Care de compatibiliteit niet geëvalueerd. Gejailbreakte toestellen en bètaversies van besturingssystemen worden niet geëvalueerd of ondersteund.

Bel ons

U kunt onze klantenservice bereiken van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u.

Stuur ons een e-mail

Vul een kort formulier in op een tijdstip dat u past. We nemen contact met u op om u te helpen.

Veelgestelde vragen & ondersteuning

Onmiddelijk het juiste antwoord op je vraag met onze antwoorden op veelgestelde vragen.

De laatste versies van de apps FreeStyle LibreLink en FreeStyle Libre 3 zijn alleen compatibel met bepaalde smartphones en besturingssystemen. Raadpleeg de onderstaande compatibiliteitsgids om te controleren of uw telefoon compatibel is met de app die u moet gebruiken.

Wat behandelen deze compatibiliteitsgidsen?

Mobiele toestellen en besturingssystemen (OS’s) worden regelmatig getest om de NFC-scanprestaties, Bluetooth-verbinding en compatibiliteit van de apps met de FreeStyle Libre 2- en FreeStyle Libre 3-sensoren te evalueren. We raden u aan om deze gids te raadplegen voordat u een nieuwe versie van het besturingssysteem op uw smartphone installeert of voordat u de app met een nieuwe smartphone gebruikt.

Deze lijst zal bijgewerkt worden naarmate er andere toestellen en besturingssystemen getest en geëvalueerd worden. Voor andere toestellen en besturingssystemen dan degene die hier vermeld worden, heeft Abbott Diabetes Care de compatibiliteit niet geëvalueerd. Gejailbreakte toestellen en bètaversies van besturingssystemen worden niet geëvalueerd of ondersteund.

Bel ons

U kunt onze klantenservice bereiken van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u.

Stuur ons een e-mail

Vul een kort formulier in op een tijdstip dat u past. We nemen contact met u op om u te helpen.

Veelgestelde vragen & ondersteuning

Onmiddelijk het juiste antwoord op je vraag met onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Referenties & disclaimers

Gegevens en afbeeldingen zijn enkel ter illustratie. Geen echte gegevens, patiënt of professionele zorgverlener.

1. Om een ​​volledig beeld van de glucosespiegels te krijgen, moet de sensor elke 14 dagen worden vervangen en ten minste elke 8 uur worden gescand.

2. De FreeStyle Libre 3-app is alleen compatibel met bepaalde mobiele apparaten en besturingssystemen. Raadpleeg de compatibiliteitsgids voor meer informatie over apparaatcompatibiliteit voordat u de app gebruikt. Het gebruik van FreeStyle LibreLink vereist registratie bij LibreView.
Loading...